شبکۀ اجتماعی محبوب اینستاگرام طی چند سال گذشته تغییرات زیادی را پشت سر گذاشته است. بهبود الگوریتم، تغییرات فید و بهروزرسانیهای بیشتر، باعث شده است نحوه انتشار و دریافت محتوا و همچنین تعامل با مخاطب، تغییرات زیادی داشته باشند.
یکی از قابلیتهای اصلی اینستاگرام «Insights» است که به کاربران امکان میدهد تحلیلهایی را در مورد عملکرد محتوای خود انجام دهند، موفقیت آن را اندازهگیری کنند و مخاطبان خود را بهتر درک کنند.
با وجود محبوبیت اینستاگراماینسایت، این راهنمای همهکاره، هنوز هم بسیاری از کاربران نحوۀ فعالسازی آن، نحوه دسترسی به آن و معنای بخشهای مختلف آن را نمیدانند. همچنین نمیدانند چگونه با استفاده از قابلیت اینسایت، در مسیر بهبود استراتژی اینستاگرام و نرخ تعامل خود قدم بردارند.
Instagram Insights با تجزیه و تحلیل تعاملات پروفایل، به شما امکان میدهد استراتژی اینستاگرام را برای تجارت خود بهبود بخشید. یعنی دیگر لازم نیست حدس بزنید چه چیزی برای مخاطبان شما مفید است. چراکه اینستاگراماینسایت، این را به شما خواهد گفت. بنابراین با استفاده از این قابلیت میتوانید لایکهای بیشتری دریافت کنید، فالوورهای بیشتری به دست آورید و پروفایل خود را به طور تصاعدی رشد دهید.
ما در این پست، همۀ چیزهایی را که باید در مورد Insights اینستاگرام و نحوه استفاده از آن بدانید، مرور خواهیم کرد. قابلیتی مهم که به کاربران اکانتهای تجاری (Business) اینستاگرام اجازه میدهد تا آنالیزهای مربوط به پروفایل و پستهای خود را ببینند.
پس از مطالعۀ این پست، میتوانید تشخیص دهید که مخاطبانتان چه چیزی را دوست دارند و چه کارهایی برای بهبود استراتژی اینستاگرام شما ضروری هستند. با ما همراه باشید. آنچه در این مقاله خواهیم خواند:
با دریافت خلاصه ی همین مطلب به صورت فایل پی دی اف، این مقاله را در زمان مناسب تری مطالعه فرمایید.
چرا باید از Instagram Insights استفاده کنیم؟
اینستاگراماینسایت به شما این امکان را میدهد که به دادههای مهم دربارۀ تعامل کاربر با پروفایل تجاری خود دسترسی داشته باشید. این روزها دانستن اعداد خام تعامل، مانند میزان لایکهایی که برای یک پست دریافت میکنید، کافی نیست و برای درک مخاطبان لازم است به اطلاعات بیشتری دسترسی داشته باشید.
اینجاست که قابلیت Insights وارد عمل میشود. این قابلیت به شما میگوید مخاطب چه برخوردی با پست شما داشته است؟ چه چیزی را ترجیح میدهد؟ و اصلا مخاطب شما چه کسی است!
مطمئناً در مسیر توسعۀ کسبوکار لحظاتی هست که میتوانید بر اساس احساسات درونی خود تصمیمهای تجاری بگیرید، اما زمانی که بتوانید فرضیات خود را با حقایق و دادههای اورجینال و واقعی تأیید کنید، به احتمال زیاد به نتایج بهتری خواهید رسید.
این دادهها و تجزیه و تحلیلها به شما کمک میکنند تأثیر تلاشهای بازاریابی خود را در کانالهای مختلف اندازهگیری کنید و ببینید آیا کاری وجود دارد که باید به شکلی متفاوت انجام دهید.
مثلاً ممکن است پس از مشاهده و تحلیل اینستاگراماینسایت، متوجه شوید که باید مخاطبانی متفاوت را هدف قرار دهید یا پست کردن در زمان دیگری از روز را امتحان کنید یا سراغ قالب محتوای جدیدی بروید.
فراموش نکنید که این روزها دیگر رسانههای اجتماعی با سایر جنبههای بازاریابی شما مانند بازاریابی فیزیکیِ خارج از خانه هیچ تفاوتی ندارند. حتی ممکن است در بسیاری موارد قابل اندازهگیریتر باشند. مثلاً آمارهای زیادی نشان داده است که شرکتهای بزرگ دنیا توانستند با استفاده از Instagram Insights استراتژی اینستاگرام موثرتری ایجاد کنند و پستهای محبوبتری تولید کنند.
برای استفاده از Instagram Insights، ابتدا باید یک پروفایل تجاری داشته باشید. اگر از قبل یک پروفایل کاربری شخصی دارید، میتوانید مستقیماً آن را به یک پروفایل کسبوکار یا Business تبدیل کنید. ما در اینجا نحوۀ تبدیل پروفایل شخصی به تجاری را در چند مرحله آوردهایم.
چگونه به اینسایت اینستاگرام دسترسی پیدا کنیم؟
- پروفایل خود را در برنامۀ اینستاگرام باز کنید.
می توانید پروفایل اینستاگرام شخصی خود را مستقیماً از اپلیکیشن موبایلی اینستاگرام به یک پروفایل تجاری تبدیل کنید. ابتدا اپلیکیشن را باز کنید و روی عکس پروفایل خود در گوشه سمت راست پایین فید خود کلیک کنید.
- به صفحه تنظیمات دسترسی پیدا کنید.
بعد از این کار، وقت آن است که به بخش تنظیمات یا Settings بروید. در پروفایل خود، روی نماد سه خط در گوشۀ سمت راست بالا کلیک کنید و وارد بخش Settings شوید.
- وارد قسمت «Account» شوید.
از منوی لیست ظاهر شده روی Account ضربه بزنید.
- روی “Switch to Professional Account” کلیک کنید.
با تغییر به پروفایل حرفهای، میتوانید فوراً به Insights دسترسی پیدا کنید. حتی اگر یک کسبوکار نباشید.
- دسته بندی خود را انتخاب کنید و روی Done کلیک کنید.
بهترین دسته بندی که شما را توصیف می کند را انتخاب کنید. پس از پایان کار، روی Done کلیک کنید. پس از آن، به پروفایل خود بازگردید و شاهد تغییراتی جزئی در پروفایل خود باشید. همانطور که میبینید، میتوانید بلافاصله با داشتن یک پروفایل حرفه ای به Insights دسترسی پیدا کنید.
- (اختیاری) یک پروفایل تجاری یا Business account بسازید.
اگر یک کسبوکار، سازمان یا برند هستید، میتوانید گام دیگری برای تبدیل پروفایل حرفهای یا Professional خود به پروفایل تجاری بردارید. البته توجه داشته باشید که یک پروفایل حرفهای به شما دسترسی کامل به Insights را میدهد. اما برای فعالان دیجیتال مستقل طراحی شده است. در حالی که پروفایل تجاری یا Business برای شرکتها مناسبتر است.
برای تبدیل پروفایل خود به یک پروفایل تجاری، روی منوی سه خط در گوشه سمت راست بالای پروفایل خود کلیک کنید. روی Settings و سپس Account کلیک کنید. در پایین، روی Switch Account Type کلیک کنید. سپس روی «Switch to Business Account» کلیک کنید. انجام شد! حالا یک پروفایل تجاری هستید که به اینستاگراماینسایت دسترسی دارید.
- (اختیاری) صفحه فیسبوک خود را متصل کنید.
در نهایت، اگر یک صفحه تجاری فیسبوک دارید، میتوانید آن را به پروفایل تجاری یا حرفهای اینستاگرام خود متصل کنید. برای انجام این کار، به پروفایل خود بروید و روی Edit Profile کلیک کنید. در بخش Profile Information روی Connect Facebook page کلیک کنید. برای اتصال صفحه خود یا ایجاد صفحه جدید، دستورات را دنبال کنید.
فراموش نکنید که قبل از اتصال صفحه خود، حتماً باید یک پروفایل فیسبوک داشته باشید. حالا که پروفایل حرفهای یا تجاری خود را راهاندازی کردهاید، میتوانید از Instagram Insights استفاده کنید.
راهنمای اولیۀ استفاده از اینستاگراماینسایت
بیایید به اینسایت اینستاگرام از دید یک پرنده نگاه کنیم و تکه به تک هرکدام از قابلیتها را بزرگنمایی کنیم. در ابتدا که وارد این صفحه میشوید، چندین اطلاعات دریافت میکنید.
- محدوده تاریخ یا Date Range: این بخش نشاندهنده روزها و هفتههایی است که دادههای روی صفحه در آنها اندازهگیری شده است. میتوانید با کلیک روی «7 روز گذشته» یا Last 7 days در گوشۀ بالا سمت چپ، مدت زمان را تغییر دهید.
- اطلاعات یا Information: اگر احساس میکنید کمی با این صفحه غریبه هستید یا نمیدانید هرکدام از بخشها چه معنیای دارند، میتوانید روی دکمۀ دایرهای “i” در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید و تعریف اصطلاحات روی صفحه را دریافت کنید.
- Accounts Reached: پروفایلهای Reach شده به تعداد کاربران منحصربهفردی اشاره دارد که حداقل یکبار محتوای شما (پستها، استوریها، ریلزها، ویدیوها، لایوها یا تبلیغات پولی) را دیدهاند.
- پروفایلهای درگیر شده یا Accounts Engaged: پروفایلهای درگیر شده به تعداد کاربرانی اشاره دارد که 1) Reach شدهاند و 2) به نوعی با محتوای شما تعامل داشتهاند. تعاملات می تواند شامل لایک، ذخیره، کامنت، اشتراکگذاری و ریپلای باشد.
- مجموع فالوورها یا Total Followers: این همان تعداد فالوورهاست که به تعداد افرادی که شما را دنبال میکنند اشاره دارد.
- محتوایی که به اشتراک گذاشتهاید یا Content You Shared: این بخش تعداد کلی پستها، داستانها، حلقهها، ویدیوها، ویدیوهای زنده و تبلیغاتی را که به اشتراک گذاشتهاید به شما میدهد.
حالا که یک آشنایی اولیه با هریک از مفاهیم بالا پیدا کردیم، بیایید با جزئیات بیشتری به Accounts Reached و Accounts Engaged و Total Followers بپردازیم.
پروفایلهای بازدیدکننده یا Accounts Reached
در قسمت Accounts Reached، اطلاعات دقیقتری در مورد کاربرانی که محتوای شما را دیدهاند و به نوعی با پروفایل شما برخورد یا تعامل داشتهاند، خواهید دید. اگر موافقید، برویم و اطلاعات مختلفی را که در این صفحه پیدا خواهید کرد تحلیل کنیم.
- Reached Audience: این بخش به شما نشان میدهد که چه تعداد کاربر منحصربهفرد با محتوای شما برخورد داشتهاند. در این قسمت، مخاطبان شما بر اساس جنسیت، سن، کشورها و شهرها تقسیم میشوند. همچنین میتوانید تعداد افرادی را که از طریق تبلیغات با محتوای شما برخورد داشتهاند را مشاهده کنید.
- Content Reach: بخش دسترسی به محتوا به شما امکان میدهد ببینید کدام نوع پست به تعداد بیشتری از افراد رسیده است. ابتدا نموداری با تعداد افرادی که پستها، استوریها، ریلزها، ویدیوهای IGTV و ویدیوهای زنده شما را دیدهاند مشاهده میکنید. سپس پستهای با عملکرد برتر خود را بر اساس میزان دسترسی یا reach خواهید دید.
- Impressions : این قسمت به تعداد دفعاتی که همۀ پستهای شما مشاهده شده است (از جمله بازدیدهای تکراری توسط همان کاربران) اشاره دارد.
- Profile Activity: فعالیت پروفایل، اقداماتی را که کاربران پس از بازدید از پروفایل شما انجام میدهند را تجزیه میکند. میتوانید تعداد کلیکهای وبسایت، کلیک روی آدرس کسبوکار، کلیک روی دکمه تماس، کلیک روی دکمه ایمیل و کلیک روی دکمه نوشتار یا Text Button را ببینید. برای اینکه این معیارها نشان داده شوند، باید آن دکمهها را تنظیم یا Set Up کرده باشید.
پروفایلهای درگیرشده یا Accounts Engaged
پروفایلهای درگیر شده به تعداد کاربرانی اشاره دارد که فراتر از تماشای محتوای شما یا عبور از آن، با محتوای شما تعامل داشتهاند. بیایید بخش های این صفحه را تجزیه کنیم.
- Engaged Audience : بخش مخاطبان درگیرشده به شما نشان میدهد که چه تعداد از کاربران منحصر به فرد محتوای شما را لایک کردهاند، نظر دادهاند، ذخیره کردهاند، به اشتراک گذاشته اند یا به آن ریپلای کردهاند. مخاطبان درگیرشدۀ شما بر اساس جنسیت، سن، کشورها و شهرها تقسیمبندی میشوند.
- Content Interactions: بخش تعاملات محتوا تعداد کل دفعاتی که افراد، محتوای شما را لایک کردهاند، نظر دادهاند، ذخیره کردهاند، به اشتراک گذاشتهاند یا به آن ریپلای کردهاند را نشان میدهد. سپس این عدد را بر اساس هر پست تجزیه میکند. همچنین پستهای با عملکرد برتر خود را در هر دسته خواهید دید.
کل دنبالکنندگان یا Total Followers
صفحۀ کل فالوورها در اینسایت اینستاگرام این امکان را به شما میدهد که تعداد کل کاربرانی که شما را دنبال میکنند را مشاهده کنید. همچنین میتوانید فالوها، آنفالوها، لوکیشنهای برتر، محدوده سنی و جنسیت را نیزببینید. در این قسمت، یک بخش دیگر را نیز مشاهده خواهید کرد: بیشترین زمان فعالیت یا Most Active Times.
این قسمت ساعات و روزهایی را به شما نشان میدهد که فالوورهای شما اغلب در اینستاگرام هستند. با مشاهدۀ این قسمت میتوانید بهترین زمان را برای ارسال پست تعیین کنید و از این طریق بتوانید بیشترین تعداد دنبالکننده را جذب کنید.
نحوه استفاده از اینسایت اینستاگرام
برای مشاهده اطلاعات آماری پست در اینستاگرام، به پروفایل اینستاگرام خود بروید و روی Insights کلیک کنید. یا میتوانید روی منوی سه خطی در گوشۀ بالا سمت راست کلیک کنید و روی Insights کلیک کنید. در آنجا، میتوانید اینسایت را برای همه پستها، ریلزها، ویدیوهای زنده و… ببینید.
Instagram Insights یک ابزار فوق العاده است، اما دانستن اینکه چه کاری باید در مواجهه با آن انجام دهید، ممکن است کمی دشوار باشد. در اینجا چند مورد از مفیدترین روش هایی که می توانید از Insights برای رشد پروفایل اینستاگرام خود استفاده کنید، آورده شده است.
- میزان دسترسی یا Reach را اندازهگیری کنید.
روی بخش Accounts Reached کلیک کنید. همانطور که گفته شد، این قسمت نشان دهنده تعداد کاربران منحصر به فردی است که هر یک از پست های اینستاگرام شما را دیدهاند. در این قسمت، اطلاعات آماری برای موارد زیر را بررسی کنید:
- Top Posts یا پستهای برتر: پستهایی که بیشترین دسترسی را ایجاد کردند.
- Top Stories یا استوریهای برتر: استوریهایی که بیشترین دسترسی را ایجاد کردند.
- Top IGTV Videos یا ویدیوهای برتر IGTV: ویدیوهای IGTV که بیشترین دسترسی را ایجاد کردند.
- Impressions یا بازدیدها: چند بار پستهای شما دیده شده است.
- Profile Activity یا فعالیت پروفایل: میزان بازدید از پروفایل، کلیک وبسایت و سایر فعالیتها.
- بازدیدهای پروفایل و دنبال کنندگان را ردیابی کنید.
در صفحه Accounts Reached و Account Activity، میتوانید بازدیدهای پروفایل را ببینید. بازدید از پروفایل نشان دهنده تعداد دفعاتی است که پروفایل شما مشاهده شده است. با تقسیم تعداد فالوورها بر تعداد بازدیدکنندگان، خواهید فهمید که چه تعداد از بازدیدکنندگان پروفایل شما به فالوور تبدیل میشوند. این عدد را در طول زمان دنبال کنید تا متوجه شوید که آیا نرخ تبدیل یا همان Conversion Rate شما در حال افزایش است یا کاهش.
- میزان کلیکهای وب سایت را تعیین کنید.
کلیکهای وبسایت یا Website Taps را میتوانید در قسمت Accounts Reached > Profile Activity پیدا کنید. این گزینه تعداد دفعاتی را نشان می دهد که روی پیوندهایی که در پروفایل کسبوکار خود قرار دادهاید کلیک شده است.
- تعاملات محتوا را دنبال کنید.
اگر به Insights Overview بروید و روی Accounts Engaged ضربه بزنید، صفحه ای ظاهر میشود که نشان می دهد محتوای شما از نظر تعامل چگونه عمل میکند. همچنین معیارها را بر اساس نوع محتوا تجزیه میکند. لایک ها به خودی خود صحبت میکنند و تعداد کاربرانی که پست شما را پسندیدهاند را منعکس میکنند.
در این قسمت میتوانید تعداد کامنتها و تعداد کاربران یا پروفایلهایی را که پست شما را ذخیره کردهاند را نیز مشاهده کنید. اگر هر یک از این اعداد کم است، مهم است که استراتژی اینستاگرام خود را دوباره ارزیابی کنید.
- دنبالکنندگان خود را ردیابی کنید.
اگر به Insights Overview برگردید و روی Total Followers کلیک کنید، میتوانید به صفحه بررسی فالوور یا Follower Breakdown برسید. این صفحه تعداد فالوورهایی را که در هفته گذشته به دست آورده یا از دست دادهاید را نشان میدهد. همچنین میتوانید میانگین ساعاتی از روز که فالوورهای شما از اینستاگرام استفاده میکنند را مشاهده کنید. دادههایی که می تواند هنگام برنامهریزی پستها بسیار مفید باشد.
- ببینید چه اقداماتی در مورد پست شما انجام شده است.
برای مشاهده اینسایت برای یک پست اینستاگرام خاص، با مراجعه به پروفایل خود شروع کنید. روی پستی که میخواهید به آن نگاه کنید ضربه بزنید، سپس روی View Insights در زیر تصویر کلیک کنید در بخش Profile Activity تعداد اقداماتی را که کاربران پس از دیدن پست شما انجام دادهاند را خواهید یافت. مواردی مانند بازدید از پروفایل، فالو کردن، کلیک روی لینک سایت و…
بررسی اینسایت استوری اینستاگرام
استوری ها زیرمجموعۀ مهمی از محتوای اینستاگرامی هستند که اینسایتهای مجزای خود را دارند. این معیارها نحوه مشاهده و تعامل کاربران با استوریهای شما را مشخص میکنند که میتواند به شما در شکلدهی و برنامهریزی محتوای Story برای آینده کمک کند. اینسایتهای اینستاگرامی که میتوانید برای استوریها به آنها دسترسی داشته باشید عبارتند از:
- Impressions: تعداد دفعاتی که استوری اینستاگرام شما دیده شده است.
- Reach: تعداد پروفایلهای منحصربهفردی که استوری اینستاگرام شما مشاهده کردهاند.
- Exited: تعداد دفعاتی که کاربر از یک استوری خاص خارج میشود.
- Replies: تعداد پاسخها به یک عکس یا ویدیوی خاص در استوری
- Viewers: کاربران خاصی که استوری شما را دیدهاند.
- Forward: تعداد کاربرانی که از این استوری صرفنظر کردند و سراغ بعدی رفتند.
- Backwards: تعداد کاربرانی که به استوری قبلی شما برگشتهاند.
- Next Story: تعداد ضربههایی که به استوری بعدی پروفایل شما میروند.
استفاده از اینسایت استوری میتواند بهترین نوع محتوا با بهترین کارکرد را به شما نشان دهد. بخش Navigation شاخصهای کلیدی عملکرد مانند حرکت رو به جلو یا عقب یا استوری بعدی را ارائه میکند که میتوانید میزان علاقۀ مخاطبان خود را به استوریهای خود بسنجید.
به عنوان مثال، از زیادیِ کلیکهای Forward، میتوانید نتیجه بگیرید که استوری به اندازه کافی جذاب نیست. به همین ترتیب، کلیکهای برگشتی نشان میدهد که داستان قبلی بسیار مرتبط با مخاطبان شما بوده که آن را دوباره تماشا کردهاند.
Next Story میتواند به این معنی باشد که استوری شما خیلی طولانی شده یا تکراری است یا جذابیتی ندارد. همچنین اینجا میتوانید بیاموزید کدام استوریها با ریپلایهای بیشتر، تعامل بیشتری گرفتهاند. اینها معیارهای بسیار دقیق و روشنگری هستند که میتوانند به شما در بازاریابی استوری اینستاگرام کمک زیادی کنند.
البته توجه داشته باشید که متاسفانه، یکی از محدودیت های Instagram Insights این است که فقط از طریق تلفن همراه قابل دسترسی است. این مشکل، کار را برای کسانی که اکانتهای اینستاگرام خود را از طریق سیستمهای دسکتاپ مدیریت میکنند، دشوار میکند.
راههایی برای بهبود اینستاگراماینسایت
راهحل مهم و سادهای که برای بهبود تعامل پروفایل شما وجود دارد، این است که زمانی که اکثر مخاطبان شما آنلاین هستند پست کنید. در این مقاله دیدیم که اگر از پروفایل تجاری اینستاگرام استفاده میکنید، میتوانید اینسایت اینستاگرام خود را بررسی کنید تا ببینید چه زمانی فالوورهای شما در روز هفته و زمان روز بیشترین فعالیت را دارند.
هنگامی که زمانهای پست گذاری ایده آل خود را مشخص کردید، همچنین می توانید پست های اینستاگرام را از قبل برنامه ریزی کنید تا اطمینان حاصل کنید که محتوایی با کیفیت بالا را به طور مداوم ارسال میکنید.
چندین مطالعه نشان دادهاند که ویدئوها نسبت به عکسها تعامل بیشتری میگیرند، برای همین روی تولیدمحتوای ویدئویی بیشتر سرمایهگذاری کنید. هنوز مشخص نیست که الگوریتم اینستاگرام لایکها و کامنتها را یکسان ارزیابی می کند یا یکی بیشتر از دیگری.
اما از آنجایی که کامنت دادن به تلاش بیشتر کاربر نسبت به لایک کردن نیاز دارد، این امکان وجود دارد که این الگوریتم، برای کامنتها بیشتر از لایکها ارزشگذاری کند. و پستهایی را که نظرات بیشتری دارند بالاتر از پستهایی با لایکهای بیشتر رتبهبندی کند و وارد اکسپلور کند.
سوال پرسیدن یا فراخوانهای مختلف برای اقدام، یکی از راههای سرگرمکننده برای تشویق فالوورهای شما به تعامل با پستها و استوریهای اینستاگرام شماست. همچنین میزبانی یک مسابقه با هدایایی ویژه و جذاب، یک راه موثر برای جذب فالوور و تعامل است.
استفاده از محتوای تولیدشده توسط کاربر نیز میتواند دیگرکاربران را تشویق کند تا با پروفایل درگیر شوند و محتوای شما را به اشتراک بگذارند. از آنجایی که الگوریتم اینستاگرام هنگام رتبهبندی محتوا در فید و اکسپلور، تعامل کاربران را در نظر میگیرد، ایجاد روابط با کاربران شما از طریق اینستاگرام به رتبۀ بالاتر محتوای شما کمک زیادی میکند.
جدای از افزایش دسترسی ارگانیک، محتوای تولید شده توسط کاربر 35 درصد بهیادماندنیتر و 50 درصد قابل اعتمادتر است. همین آمارها، محتوای تولید شده توسط کاربر را به یک استراتژی ارزشمند برای اینستاگراممارکتینگ تبدیل میکند.
لایو گذاشتن را نیز فراموش نکنید. وقتی از ویدیوی زنده یا لایو استفاده میکنید، با این فرض که هیچ کس دیگری در همان زمان لایو نباشد، درست در جلوی فید Stories ظاهر میشوید. همچنین لوگوی “LIVE” عکس پروفایل شما را در اپلیکیشن اینستاگرام برجستهتر میکند و از همین طریق، توجه بیشتری به پروفایل شما جذب میشود.
جمعبندی
در این مقاله دیدیم که هنگام بررسی اینستاگراماینسایت، با اصطلاحات، نمودارها و اعداد مختلفی روبرو میشوید که همگی معیارهای مهمی را نشان میدهند. به طور کلی با استفاده از این معیارها میتوانید ببینید کدام پست شما بهترین تعامل را داشته یا کدام روز از هفته بیشترین فعالیت فالوورها را داشتهاید. همچنین میتوانید با مقایسهای از فعل و انفعالات گذشتۀ خود، بهترین استراتژی را برای آینده تنظیم کنید و در اینستاگراممارکتینگ موفق باشید.
سوالات پر تکرار
اینستاگراماینسایت به شما این امکان را میدهد که به دادههای مهم دربارۀ تعامل کاربر با پروفایل تجاری خود دسترسی داشته باشید. این روزها دانستن اعداد خام تعامل، مانند میزان لایکهایی که برای یک پست دریافت میکنید، کافی نیست و برای درک مخاطبان لازم است به اطلاعات بیشتری دسترسی داشته باشید. قابلیت اینسایت به شما میگوید مخاطب چه برخوردی با پست شما داشته است؟ چه چیزی را ترجیح میدهد؟ و اصلا مخاطب شما چه کسی است!
- پروفایل خود را در برنامۀ اینستاگرام باز کنید.
- به صفحه تنظیمات دسترسی پیدا کنید.
- وارد قسمت «Account» شوید.
- روی “Switch to Professional Account” کلیک کنید.
- دسته بندی خود را انتخاب کنید و روی Done کلیک کنید.
- (اختیاری) یک پروفایل تجاری یا Business account بسازید
- (اختیاری) صفحه فیسبوک خود را متصل کنید.
پروفایلهای درگیر شده به تعداد کاربرانی اشاره دارد که فراتر از تماشای محتوای شما یا عبور از آن، با محتوای شما تعامل داشتهاند. بیایید بخش های این صفحه را تجزیه کنیم.
- Engaged Audience : چه تعداد از کاربران منحصر به فرد محتوای شما را لایک کردهاند، نظر دادهاند، ذخیره کردهاند، به اشتراک گذاشته اند یا به آن ریپلای کردهاند.
- Content Interactions: تعداد کل دفعاتی که افراد، محتوای شما را لایک کردهاند، نظر دادهاند، ذخیره کردهاند، به اشتراک گذاشتهاند یا به آن ریپلای کردهاند.
- Impressions: تعداد دفعاتی که استوری اینستاگرام شما دیده شده است.
- Reach: تعداد پروفایلهای منحصربهفردی که استوری اینستاگرام شما مشاهده کردهاند.
- Exited: تعداد دفعاتی که کاربر از یک استوری خاص خارج میشود.
- Replies: تعداد پاسخها به یک عکس یا ویدیوی خاص در استوری
- Viewers: کاربران خاصی که استوری شما را دیدهاند.
- Forward: تعداد کاربرانی که از این استوری صرفنظر کردند و سراغ بعدی رفتند.
- Backwards: تعداد کاربرانی که به استوری قبلی شما برگشتهاند.
- Next Story: تعداد ضربههایی که به استوری بعدی پروفایل شما میروند.